11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjA murit în Germania, după ce a căzut de la etajul 7

A murit în Germania, după ce a căzut de la etajul 7

O gorjeancă, de 19 ani, din comuna Runcu, satul Suseni, a murit în condiţii suspecte în Bonn – Germania. Fata ar fi căzut de la etajul șapte al unui imobil. Elena Cîncea plecase de puţină vreme în Germania şi locuia acolo, alături de un prieten. Nu se cunosc prea multe în legătură cu ocupaţia tinerei. Cert este că aceasta plecase de lângă mama şi cei doi fraţi pe care îi avea în Suseni ca să îşi caute o viaţă mai bună peste hotare.
Tatăl fetei se afla, de asemenea, la muncă în afara ţării. Fata ar fi căzut de la etajul al şaptelea al unei clădiri.
Potrivit primarului din Runcu, Adi Câmpeanu, prietenul tinerei ar fi declarat la poliţie că Elenei i s-ar fi făcut rău şi ar fi spus că merge pe balconul locuinţei, la aer. Văzând că fata nu mai revine în cameră, tânărul a mers pe balcon să vadă ce se întâmplă, însă nu a mai găsit pe nimeni. Gorjeanca se afla pe caldarâm, în faţa clădirii.

Primăria s-a implicat în repatrierea tinerei

Edilul din Runcu a declarat că fata provenea dintr-o familie modestă, iar părinţii nu sunt căsătoriţi legal. Din acest motiv, Primăria Runcu a fost nevoită să întocmească o serie de documente în plus pentru ca trupul neînsufleţit al fetei să poată fi trimis acasă. Tot Primăria Runcu va achita toate cheltuielile de repatriere şi transportul de la Bonn şi până la Suseni. „Eu am discutat cu doamna consul de la Bonn şi mi-a spus, în mare, ce s-a petrecut. Fata ar fi căzut de la etajul şapte al unei clădiri. Poliţia probabil că va lămuri ce s-a întâmplat. Noi ne-am implicat în repatriere. Primăria achită toate cheltuielile privind repatrierea şi transportul. Este o familie care trăieşte în condiţii modeste. Am luat legătura cu o firmă din Oradea şi am achitat tot. Va merge cineva de la Runcu să o ia. Marţi seară, pe 22 august, va fi adusă la familie, în Suseni. Vom ajuta în continuare familia cu tot ceea ce vom putea, în ceea ce priveşte înmormântarea“, a declarat Adi Câmpeanu, edilul comunei Runcu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS