24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoştaşii şi-au desemnat câştigătorii pentru Balcaniadă

Poştaşii şi-au desemnat câştigătorii pentru Balcaniadă

Trei olteni îi vor reprezenta pe poștașii români la Balcaniada Factorilor Poștali din toamnă, după ce sâmbătă au participat la etapa naţională a Marşului Factorilor Poştali, desfășurată la Drobeta Turnu-Severin.
Pentru salariații din domeniul poştal, acest eveniment este reprezentativ și întotdeauna a oferit cea mai bună ocazie în care postașii s-au putut întâlni și sărbători. 84 de factori poştali din toată țara s-au întrecut la cea de-a 38-a ediție a Marșului, dintre care 42 de femei și 42 de bărbați.
Iată câștigătorii care vor reprezenta România la Balcaniadă: Femei: locul 1: Andreea Arsine – București, locul 2: Despina Dragomir – Gorj, locul 3: Marinela Szekely – Hunedoara. Băieți: locul 1: Claudiu Costescu – Vâlcea, locul 2: Tiberiu Crăciun – Sibiu, locul 3: Constantin Văcărașu – Iași, locul 4: Florin Ciută – Dolj, locul 5: Marius Atomei – Neamț.

Gazeta de Sud a oferit celor clasaţi pe locul I câte o bicicletă, pentru locul II 300 de lei, iar pentru cei de pe locul III câte un premiu de 200 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS