11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPatronul barului „Yes or No“ s-a sinucis în a treia zi de Paşte

Patronul barului „Yes or No“ s-a sinucis în a treia zi de Paşte

Ionuţ Neacşu (foto), patronul barului „Yes or No“ din Craiova, şi-a pus capăt zilelor marţi dimineaţă, în a treia zi de Paşte.
Bărbatul de 33 de ani s-a aruncat de la balconul unui apartament, situat la etajul trei într-un bloc de pe strada Dezrobirii din Craiova. În momentul în care Ionuţ s-a aruncat în gol, în locuinţă se mai aflau alte două persoane şi iubita sa. Cineva a sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim-ajutor.

Câteva candele au fost aprinse de prietenii lui Ionuţ, în locul în care acesta a căzut (Foto: Bogdan Grosu)
Câteva candele au fost aprinse de prietenii lui Ionuţ, în locul în care acesta a căzut (Foto: Bogdan Grosu)

„Acolo se afla o persoană căzută de la înălţime. Victima încă respira, însă era inconştientă. Sângera la nivelul capului şi avea o plagă la nivelul braţului drept. I s-a acordat primul ajutor, apoi a fost transportată la spital“, a declarat Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia „La noi a fost adus la ora 6.45 şi se afla în stop cardio-respirator, cu politraumatisme prin cădere de la înălţime. S-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat. La ora 8.26 s-a înregistrat decesul“, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova. Poliţia a început cercetările, iar după mai multe audieri, s-a stabilit că este vorba despre o sinucidere.
Moartea lui Ionuţ a fost fulgerătoare, mai ales că doar cu câteva ore înainte să îşi ia viaţa petrecuse alături de iubita sa şi de câţiva prieteni în barul care îi aparţinea. În acea noapte, în jurul orei 2.00, iubita sa chiar a publicat pe un cont de socializare o fotografie în care apărea şi tânărul. Zâmbea şi îşi ţinea iubita de mână.
Nimic nu prevestea tragicul eveniment. Iubita şi prietenii tânărului sunt acum în stare de şoc. „În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să-mi găsesc cuvintele pentru că nimic nu-mi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. A plecat de lângă mine pentru totdeauna tot ce am iubit mai mult în viața asta“, a scris iubita bărbatului pe o pagină de Facebook. „Dumnezeu să-ţi dea pace sufletului tău și fericire acolo unde tu ai ales să mergi. Dumnezeu să te ierte! Vei rămâne mereu în sufletul meu“, a mai scris un prieten bun de-al tânărului.
Ionuţ Neacşu a fost înmormântat ieri, în satul Soreni din comuna doljeană Celaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS