11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj20 de ani pe 97,4 în FM

20 de ani pe 97,4 în FM

Colegi de-ai mei care, atunci când se năştea Radio Sud, îşi căutau locul prin băncile şcolii primare m-au chemat aici drept mărturisitor nostalgic al vremurilor trecute.

Sunt un bun martor al începutului, nu un făuritor, doar martor.

Din bunăvoinţa financiară a lui George Constantin Păunescu, din tenacitatea în a construi a lui Eugen Arnăutu, din profesionalismul desăvârşit al celui care a fost Gheorghe Olteanu s-a născut Radio Sud. Şi dintr-o mână de copii. Radio Sud a fost, de la început, un spirit proaspăt şi un standard de calitate şi asta s-a păstrat în timp, chiar dacă oamenii s-au schimbat mereu. Noi am îmbătrânit, construcţiile noastre, nu.

Forţa a fost şi este în Ştirile Radio Sud. Factorul local e ceea ce ne defineşte şi ceea ce ne diferenţiază: Radio Sud, fabricat în Craiova. Cred în radio, e partenerul de drum din fiecare zi al meu şi al altor zeci de mii de craioveni. Chiar nu poţi citi ziarul conducând maşina, nici filme la TV nu poţi vedea, cu tastatul e riscant, dar radio, ei bine, radio poţi asculta. De aceea cred în Radio Sud şi îi văd un viitor. Muzică de calitate şi ştiri, adevărate, locale şi la timp, asta e Radio Sud.

Şi, cel mai important, partea umană, aici Radio Sud a excelat tot timpul, cea mai bună echipă pe care dragostea de jurnalismul radio a putut-o aduna. Alături, ca suport, echipa Gazetei de Sud şi oamenii de la Alege TV. Suntem atât de mulţi şi atât de buni, imposibil să nu reuşim.
Cu dragoste pentru meseria noastră, dedicaţi comunităţii în care trăim, mergem mai departe.

Dar singuri nu putem reuşi, avem nevoie de sprijinul comunităţii, simţim că el există şi vă mulţumim celor care sunteţi alături de noi.

Un trecut de douăzeci de ani şi un viitor de o sută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS