17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAutoturism Skoda furat din Craiova, găsit în apropierea comunei Rast

Autoturism Skoda furat din Craiova, găsit în apropierea comunei Rast

Autoturismul Skoda, furat pe 8 martie din Craiova, a fost găsit ieri după-amiază, abandonat în apropierea comunei Rast
Autoturismul Skoda, furat pe 8 martie din Craiova, a fost găsit ieri după-amiază, abandonat în apropierea comunei Rast

Autoturismul Skoda Octavia reclamat ca furat din parcarea Uzinei Ford din Craiova în după-amiaza zilei de 8 martie a fost găsit ieri, abandonat pe câmp, între comuna Rast și orașul Băilești. Cel care a observat mașina abandonată este preotul din localitatea Rast, Elian Cocora. „În urmă cu câteva zile am citit în Gazeta de Sud un articol despre această mașină furată, iar astăzi (ieri după-amiază – n.r.) am văzut-o pe câmp, între Rast și Băilești. Am anunțat poliția, iar de acolo mi s-a spus că este vorba de acea Skoda reclamată ca furată din Craiova“, a explicat preotul Elian Cocora.
Gazeta de Sud a scris în ediția din 9 martie despre furtul unui autoturism Skoda Octavia cu numărul de înmatriculare DJ-20-DOP din parcarea Uzinei Ford din municipiu. Păgubitul, craioveanul Marius Dop, de 29 de ani, care este angajat al Uzinei Ford, a povestit că, în dimineața zilei de 8 martie, și-a lăsat mașina în parcarea fabricii, iar la ora 16.00 nu a mai găsit-o. „Pe imaginile surprinse de camerele video nu se vede nici o persoană în acea zonă, însă la ora 16.00 mașina a fost filmată ieșind din parcare pe la Poarta 1. Mai aveam cinci minute și ajungeam la mașină pentru a pleca acasă. Nu îmi explic cine și de ce a vrut să fure o mașină care valorează cel mult 3.000 de euro, în condițiile în care în parcare erau mașini mult mai scumpe“, a spus atunci craioveanul Marius Dop.
Întrebați despre această situație, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt. Ieri, oamenii legii au adăugat că vor continua cercetările pentru identificarea autorilor. „Autoturismul în cauză a fost găsit abandonat în apropierea DJ 561 D, iar o echipă de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, compartimentul Furturi de Auto, împreună cu colegii criminaliști, au plecat în zona indicată pentru efectuarea cercetărilor la fața locului. Se continuă cercetările pentru identificarea autorilor furtului“, au precizat polițiștii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS