Start în competiția Best of Craiova!

Autori


 

S-a dat startul competiției Best of Craiova 2017, care este un proiect desfăşurat de Alege TV, în parteneriat cu Gazeta de Sud și Radio Sud, și care are drept obiectiv final efectuarea unei ierarhii a celor mai apreciate companii din Craiova, în baza votului exclusiv al craiovenilor. Aflată la a doua ediție, competiția Best of Craiova îi invită pe craioveni să facă topul celor mai bune firme din oraș. Iată cum pot fi nominalizate și votate companiile dumneavoastră favorite. Click aici pentru a nominaliza firmele preferate.

La finalul săptămânii trecute, Alege TV a dat startul celei de-a doua ediții a competiției Best of Craiova, un proiect care are scopul de a realiza clasamentul celor mai bune firme din oraș, stabilit exclusiv în baza voturilor craiovenilor. Aceștia pot să își aleagă din nou companiile favorite sau să propună firme noi, care au reușit să îi cucerească și ale căror servicii sau produse reprezintă un standard de calitate. Iată cum se poate vota compania preferată. În perioada 20 februarie – 2 aprilie se va derula etapa de nominalizări. În acest timp, craiovenii pot propune cele mai bune firme din 17 categorii. Nominalizările se fac accesând site-ul www.alege.tv, secțiunea Best of Craiova. Timp de alte șase săptămâni, adică în perioada 3 aprilie – 14 mai, firmele care au înregistrat cele mai multe nominalizări și s-au clasat pe primele cinci poziții la finalul acestei perioade vor putea fi votate, stabilindu-se în felul acesta clasamentul final.

Craiovenii au reacționat încă din prima zi în care s-a lansat noua competiție Best of Craiova. În numai câteva ore de la lansare, la secțiunea de pe site-ul Alege TV dedicată competiției Best of Craiova, au fost 1.300 de accesări. Au apărut și propuneri de categorii noi de firme ce pot fi premiate în ediția de anul viitor.

Firmele interesate să intre în competiție pot să aducă la cunoștința clienților și angajaților lor posibilitatea de a nominaliza companiile în competiția Best of Craiova.

„Este important ca firmele să își mobilizeze clienții, angajații sau prietenii să le susțină în această competiție. Iată în ce fel pot să se autopromoveze societățile: pot să promoveze competiția Best of Craiova pe propriile pagini de socializare și să le ceară prietenilor să le nominalizeze; să trimită newslettere către parteneri, clienți, angajați, cu un «call to action» de genul: «Nominalizează firma noastră în categoria X și dă-ne votul tău!»; să facă referință la poziția pe care au ocupat-o anul trecut – dacă s-au clasat între finaliste – care poate fi de genul: «Anul trecut, voturile voastre ne-au clasat în top trei cele mai bune firme din domeniul nostru. Avem nevoie de susținerea voastră și în 2017»; să afișeze în locuri vizibile și cu trafic materiale de promovare a competiției. Alege TV oferă în mod gratuit flyere“, a precizat Cristina Nanău Oprea, director de marketing al Gazetei de Sud și Alege TV.

Anul acesta, categorii noi și un premiu special

Lansată în luna martie 2016, prima ediție a competiției a adunat mii de voturi, exprimate de craiovenii dornici să își susțină firmele favorite. Cele mai iubite companii locale au fost premiate în luna iunie 2016, într-o gală a excelenței în afaceri. Față de prima ediție a competiției, în 2017 au fost incluse două noi categorii. Este vorba de „Cel mai bun centru de evenimente“ și „Cel mai bun loc de distracție“, dar și un Premiu special pentru implicare socială. Acesta din urmă promovează companii, ONG-uri sau voluntari care au derulat proiecte extraordinare, în sprijinul comunității locale. „Este important să recunoaștem meritele acelor oameni minunați care ajută alți oameni. Fie că vorbim de companii și reprezentanții lor, fie că vorbim de voluntari, oamenii care își dedică resursele celor care au nevoie de ajutor sunt modele care trebuie promovate. De aceea, am inclus această categorie nouă, care va fi premiată de Fundația Gazeta de Sud, un ONG care, la rândul său, luptă pentru a construi o comunitate mai bună“, a declarat Cristina Nanău Oprea, director de marketing al Gazetei de Sud și Alege TV.

Premiul special „Fabricat în Craiova“ va fi oferit și anul acesta de Radio Sud.


Cei 16 câștigători situați pe primul loc anul trecut

În topul Best of Craiova s-au situat firmele care au obținut cele mai multe voturi ale craiovenilor, firme care au fost împărțite în 16 categorii. La categoria „Cel mai bun hotel din Craiova“ s-a situat Ramada Plaza; la categoria „Cel mai bun restaurant“ a câștigat simpatia craiovenilor Sofia Bistro, iar la categoria „Cel mai bun bar, pub sau cea mai bună cafenea“ s-a clasat pe primul loc Chicago. În topul de la categoria „Cea mai bună cofetărie sau patiserie“ s-a clasat pe primul loc cofetăria Arkadia. „Cea mai bună agenție de turism“ a fost votată Mapamond. Voturile craiovenilor au desemnat şi „Cel mai bun centru de înfrumusețare“, unde a câștigat Salonul Geta Voinea. „Cea mai bună sală de fitness“ a fost aleasă sala Jump Gym. La categoria „Cea mai bună policlinică sau centru medical“, locul întâi i-a revenit Centrului medical „Regina Maria“. La categoria „Cel mai bun cabinet veterinar“ s-a detașat Family Vet, care a obținut primul loc în top.

Best of Craiova a premiat și „Cea mai bună farmacie“ – Catena, aleasă de publicul craiovean. „Cel mai bun service auto“ a fost desemnat Auto Kappa. La categoria „Cea mai bună firmă de taxi“ s-a evidențiat Romnicon. „Cel mai bun dealer auto“ a fost desemnat Popeci Auto.

„Cel mai bun magazin de mobilă și decorațiuni interioare“ a fost selectat Lem’s, în timp ce craiovenii care au participat la vot au ales Mitliv „Cea mai bună firmă de construcții“. De asemenea, „Cel mai bun dezvoltator imobiliar“ a fost ales Magnolia Residence.

În cadrul Galei Best of Craiova a fost acordată și o distincție importantă, separată de cele 16 domenii de activitate enumerate anterior. Premiul special „Fabricat în Craiova“ şi oferit de Radio Sud a ajuns, anul trecut, la compania Q Fort.

Puteți vota o singură dată

Competiția Best of Craiova este organizată de Alege TV în parteneriat cu Radio Sud și Gazeta de Sud. Sistemul prin care craiovenii își pot vota favoriții folosește o soluție software utilizată la nivel global și blochează în mod automat tentativele de vot multiplu. Așadar, craiovenii care intenționează să își voteze compania preferată o pot face o singură dată.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 28 februarie 2017

Actualitate

» CSM a avizat pozitiv, cu amendamente, proiectul de lege privind grațierea unor pedepse
» CNAS: Accesul asiguraților la medicamente scumpe se simplifică
» Nou protest anunțat în Piața Victoriei. Tema, depolitizarea CCR și susținerea DNA
» Iohannis a semnat decretele de înființare a consulatelor de la Salzburg și Haifa
» Razii de amploare la Berlin. Este vizată organizaţia musulmană “Fussilet 33”
» Țuțuianu: Directorul SRI a hotărât denunțarea tuturor protocoalelor care nu mai corespund, inclusiv din domeniul justiției
» Ucraina: Provincia separatistă Lugansk adoptă rubla ca monedă oficială
» Procurorul general despre dosarul privind OUG 13: Nu ar trebui blocată o cercetare penală în curs
» CCR: Legea de modificare și completare a OG 22/1999 privind administrarea porturilor și a căilor navigabile, neconstituțională
» Argeş: 50 de păsări au murit sau au fost ucise după ce s-a constatat că sunt bolnave de gripa aviară
» Copiii diagnosticați cu sindromul Down vor beneficia de însoțitor
» Camera Deputaţilor a respins ordonanțele privind achiziționarea “Cumințeniei Pământului”; donatorii își pot recupera banii
» MEN: 17.721 de cereri depuse în prima zi de înscriere în învățământul primar
» Mâine începe campania de primire a Cererilor unice de plată pentru anul 2017
» Tăriceanu, contrazis la DNA de fosta sa soţie, Ioana Valmar
» Iohannis: Prioritare sunt consolidarea parteneriatului cu SUA şi un profil mai puternic în NATO şi UE

Publireportaj

» 2 ani de Vibraţii la Radio Sud

Dolj

» Elev din Craiova, acceptat de universități din Scoția și Anglia
» Polițiștii din Daneți, acuzați că au trecut de partea hoților de lemne
» 29.000 de lei, prețul a două vieți la Spitalul „Filantropia“ Craiova
» Un tir răsturnat a blocat circulaţia în Defileul Jiului
» Sălile și grădinile cinematografelor, cu zăvorul pe ușă
» Paradox oltenesc: Șomajul este mare, dar firmele nu găsesc specialiști să angajeze
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Fermieri sau Agricultori?
» Cioroiasi, comuna legumicultorilor
» Ancheta continuă
» Craiova: Şase deţinuţi vor oferi mărţişoare doamnelor instituţionalizate în Centrul pentru persoane vârstnice
» Craiova: Ziua Protecţiei Civile, sărbătorită la ISU Dolj
» Doi polițiști din cadrul Secţiei Rurală Daneți, reţinuţi pentru luare de mită
» O nouă conferință a TedX Craiova, pe 4 martie

Gorj

» Studenţii străini de la UCB nu mai pleacă din Târgu Jiu după absolvire
» Ambasadorul SUA, impresionat de operele brâncuşiene
» Municipiul Târgu Jiu va rămâne fără o sală de spectacole autorizată de ISU
» Gorj: Prime pentru angajatele CEO de Ziua Femeii. Salariaţii de sex masculin o consideră discriminatorie
» CEO nu a ieşit pe plus în urma creşterii preţului la energia electrică
» Gorj: Incendiu la vegetaţie uscată în Bumbeşti-Jiu

Olt

» Olt: Arest preventiv, respectiv control judiciar pentru cei implicați în furtul de aluminiu de la ALRO

Mehedinţi

» Mehedinţi: Consiliul Local Orşova decide astăzi dacă reziliază contractul cu Floricola

Vâlcea

» Vâlcea: Accident soldat cu trei răniţi la Costeşti
» Vâlcea: Prinşi la scurt timp după ce furaseră 20 de salcâmi
» Vâlcea: S-a ales cu dosar penal după ce a furat telefonul unui tânăr într-un club

Sport

» Andrei Dumitraș nu concepe ratarea play-off-ului
» Cum se pot califica craiovenii în Top 12 al Ligii Campionilor
» Baschet (m): Iuri Fraseniuc a lăsat Craiova pentru Steaua
» Fotbal / Alb-albaștrii joacă duminică împotriva ardelenilor de la Gaz Metan Mediaș

Sanatate

» Cancerul omoară copilării! (IV) – România – pe primul loc la mortalitatea copiilor cu cancer

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Opinii

» Separaţia puterilor: răspunderea juridică pentru acte politice

Top