11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn craiovean a plecat la schi în Bulgaria și a rămas fără un BMW X5

Un craiovean a plecat la schi în Bulgaria și a rămas fără un BMW X5

Parcarea hotelului
Parcarea hotelului

A plecat la schi în Bulgaria împreună cu familia şi s-a întors fără maşina sa, un BMW X5, în valoare de aproximativ 24.000 de euro. Aceasta este povestea unui craiovean, căruia i-a fost furată maşina din parcarea unui hotel din Pamporovo, în prima zi de vacanţă.
Craioveanul Giovanni Dănciulescu, căci despre el este vorba, a povestit pentru Gazeta de Sud că, la fel ca în majoritatea cazurilor de furturi de maşini din Bulgaria, camerele de supraveghere ale hotelului nu au surprins momentul furtului.
„Am ajuns seara, pe 5 februarie, la hotel, iar noaptea, la ora 12.00, maşina dispăruse din parcare. Nu am crezut până când am coborât în faţa hotelului. Am anunţat la recepţie, am chemat Poliţia Locală din Pamporovo şi a fost întocmit un dosar penal. Hotelul avea camere de supraveghere, dar nu erau fixate pe maşina mea. Din imagini reiese că la ora 12.00 fix, maşina a plecat condusă de altcineva din faţa hotelului. Nu a fost filmat momentul furtului, ci doar când trecea prin faţa hotelului“, a povestit craioveanul.
Acesta din urmă a mai precizat că urmele lăsate la faţa locului de hoţi indică faptul că aceştia au deschis maşina cu o bormaşină.
Autorităţile bulgare i-au eliberat craioveanului o adeverinţă în care i se spune că, pe 7 februarie, la Secţia de Poliţie Chepelare a fost deschis dosarul nr. 24/2017 privind comiterea infracţiunii prevăzute de art. 346 din Codul Penal bulgăresc.
Giovanni Dănciulescu a mai explicat că a făcut demersuri şi la Ambasada României din Bulgaria, însă nu are prea multe speranţe în privinţa recuperării BMW-ului furat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS