18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânărul care a înjunghiat mortal un craiovean, în arest prelungit

Tânărul care a înjunghiat mortal un craiovean, în arest prelungit

Tânărul înjunghiat mortal a fost găsit într-o parcare
Tânărul înjunghiat mortal a fost găsit într-o parcare

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât ieri ca tânărul din comuna doljeană Plenița acuzat că a înjunghiat mortal un craiovean de 19 ani să fie cercetat în continuare în stare de arest preventiv.
Acesta este Bogdan Dosoftei, de 21 de ani, domiciliat în comuna doljeană Plenița, arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de omor pe data de 17 ianuarie. Procurorii doljeni au reținut că, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, în urma unui scandal izbucnit pe strada Maramureș din Craiova, Dosoftei l-a înjunghiat mortal cu un cuțit pe Adrian Robert Grigorie, de 19 ani, din municipiu.
În referatul prin care au cerut arestarea preventivă a inculpatului, procurorii doljeni au precizat că acesta „l-a înjunghiat cu un cuţit cu lamă rabatabilă tip briceag în zona toracică pe Grigorie Robert Adrian. După lovitură, Grigorie Robert Adrian a ieşit pe uşa din spate a blocului şi a mers într-o parcare din apropiere, unde a fost găsit de un martor, ulterior cadrele medicale sosite la faţa locului constatând decesul lui Grigorie Robert Adrian. Inculpatul a continuat agresiunea şi l-a înţepat cu cuţitul în zona coapsei piciorului drept şi a umărului drept pe Voicu Doru Gheorghe, care a fugit pe strada Maramureş. După comiterea agresiunilor, inculpatul Dosoftei Nicolae Bogdan a revenit în apartament, unde s-a spălat pe mâini de sânge şi a ascuns cuţitul sub pătura de pe patul din sufragerie, unde a fost găsit de organele de anchetă“, au mai precizat anchetatorii.
Pe 13 februarie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au cerut și obținut prelungirea mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Dolj pe numele lui Dosoftei. Hotărârea instanței a fost contestată de inculpat la Curtea de Apel Craiova, instanță care i-a respins ieri acțiunea ca fiind nefondată. Hotărârea Curții de Apel Craiova este definitivă, așa că Dosoftei va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv în dosarul în care este acuzat de comiterea infracțiunii de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS