10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj"Caravana Integrităţii", la Craiova

„Caravana Integrităţii”, la Craiova

Aula Facultății de Drept, din cadrul Universității din Craiova, găzduieşte la această oră evenimentul „Caravana Integritatii”, dedicat promovarii eticii și integrității ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului de afaceri si societaţii. Evenimentul este organizat de către Transparency International România, Cluburile Rotary și Griffiths School of Management, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Dolj si Universitatea din Craiova.
Evenimentul reunește persoane din sectorul formarii personalului (pre-universitar si universitar), antreprenorial, drept, academic, bancar și din societatea civilă și sfera publică pentru a împărtăși modele de succes în dezvoltarea unei afaceri integre, oneste și profitabile.
Prin „Caravana Integrității”, se urmăreşte susţinerea unui mediu de afaceri transparent, demn și integru care să contribuie decisiv la dezvoltarea economică a țării și la bunăstarea comunităților locale – pentru o Românie onestă, fără corupție. Summitul de Integritate pentru Prosperitate aduce împreună persoane care împărtășesc această viziune și oferă o oportunitate excelentă pentru interconectare și schimb de experiențe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS