10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - A opta zi de proteste la Craiova

UPDATE – A opta zi de proteste la Craiova

UPDATE 20:45  Craiovenii s-au prins acum într-o horă și cântă melodia ”Doamne, ocrotește-i pe români! ”

UPDATE: 20:40 Protestatarii continuă să înfrunte vremea ploioasă și scandează împotriva PSD, împotriva liderului acestui partid, Liviu Dragnea, dar și împotriva fostului primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu

UPDATE: 20:30 Mașinile care trec prin zonă claxonează. Pe cel mai mare banner din piață scrie ”Uniți, salvăm toată România”

UPDATE 20:25 Oamenii cântă acum celebrul ”Imn al golanilor”, însă varianta în care cuvântul ”comunist” este înlocuit cu ”pesedist”

UPDATE: 20:15 În acest moment, protestatarii intonează imnul național al României.

UPDATE 20:10  În acest moment, numărul protestatarilor a ajuns la 200. A crescut și numărul drapelelor  tricolore din Piața Mihai Viteazul. Oamenii scandează „Iliescu, nu fi trist, că şi Dragnea-i comunist”, „Olguţa, ciocu’ mic, în Craiova eşti nimic”, ”Olguța, nu uita, Termo nu este a ta”

UPDATE 19:55 Numărul protestatarilor este în acest moment de aproximativ 100. Oamenii au început să scandeze „PSD – ciuma roşie” şi „Olguţa, Olguţa să te ia Codruţa!”. O doamnă poartă o pancartă pe care scrie „Ziua muncim, noaptea vă păzim”.

Aproximativ 50 de persoane s-au adunat în această seară, în jurul orei 19.30, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova, pentru a protesta împotriva guvernului şi împotriva PSD. Este a opta zi consecutivă în care protestatarii se adună în centrul Băniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS