17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAlege TV, în direct cu telespectatorii

Alege TV, în direct cu telespectatorii

Postul de televiziune Alege TV lansează un nou format de emisiune, dedicat analizei celor mai importante evenimente ale săptămânii. Emisiunea intitulată „Analiza finală“ va fi difuzată în fiecare vineri, începând cu ora 18.30, și va fi moderată de Cristi Nedelcu, cel care își pune semnătura și pe jurnalele postului tv, în calitate de producător al Știrilor GdS. Alături de Cristi Nedelcu, în platoul Alege TV, comentează și analizează subiectele fiecărei ediții Adrian Voinea, directorul Gazetei de Sud, și Bogdan Groșereanu, redactor al Gazetei de Sud pe secțiunile de investigație și administrație.

Opiniile telespectatorilor, cele mai importante

Difuzată în direct, emisiunea „Analiza finală“ urmărește să afle opiniile telespectatorilor și felul în care aceștia sunt afectați de principalele evenimente petrecute în regiunea noastră sau chiar la nivel național.
„Considerăm că este foarte important să ascultăm ce au să spună telespectatorii noștri. În contextul în care, deseori, societatea este practic divizată în tabere cu opinii total diferite, să aflăm argumentele fiecăruia, să ascultăm o părere pe care, poate, nu o împărtășim, este foarte sănătos și util. Ne propunem să oferim răspunsuri la întrebări și ne luăm angajamentul că vom comunica problemele sesizate de telespectatorii noștri celor în măsură să ofere soluții“, a declarat Bogdan Groşereanu.
Timp de 60 de minute, numărul de telefon 0720.880.480 este pus la dispoziția telespectatorilor Alege TV, iar moderatorul și invitații săi vor intra în dialog cu cetățenii care doresc să comenteze temele propuse sau să adreseze întrebări. „Întotdeauna am fost interesați de dialogul cu cetățenii. Oamenii au probleme reale, iar datoria noastră este să încercăm să oferim răspunsuri și soluții viabile pentru ei. Degeaba relatezi un subiect sau prezinți o nedreptate, dacă nu faci și pasul următor. Mass-media trebuie să își reamintească adevăratul său rol, acela de a trage la răspundere autoritățile. Doar procedând așa putem să fim vocea cetățenilor. De aceea, îi rugăm pe telespectatori să sune și să ne spună păsurile“, a spus Cristi Nedelcu.
Prima ediție a emisiunii „Analiza finală“ va fi difuzată astăzi, începând cu ora 18.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS