24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Craiova: 10.000 de protestatari în centrul oraşului

UPDATE – Craiova: 10.000 de protestatari în centrul oraşului


UPDATE 23.10:
Protestele la Craiova s-au încheiat.
UPDATE: 22:04
 Câteva mii de oameni se află și la această oră în Piața Mihai Viteazul și pe strada Unirii, spre clădirea Minerva.  Scandează ”PSD – ciuma roșie” și ”România, trezește-te! ”
UPDATE: 21:37
Manifestanții au ajuns la sediul PSD Dolj. În acest moment, toată strada M. Kogălniceanu este blocată.

UPDATE: 21:05: Se strigă „Hoţii”, „Anulaţi ordonanţele”, „Dragnea , nu uita, asta nu e ţara ta”

UPDATE: 21:04  Protestatarii se întorc spre Piaţa Mihai Viteazul. Coloana de manifestanţi are dimensiuni impresionante. Este un număr record de participanţi la Craiova de la declanşarea protestelor: peste 10.000.
UPDATE: 20:36:
Numărul protestatarilor a ajuns la aproximativ 10.000. Coloana de protestatari se întinde acum din zona McDonald’s până la Primărie, pe o distanţă de câteva sute de metri.

UPDATE: 20:15 Aproape 5000 de oameni mărşăluiesc în acest moment pe strada A.I.Cuza şi scandează împotriva PSD. Mulţimii care a plecat din Piaţa Mihai Viteazul i s-au alăturat mai multe persoane aflate în zona Teatrului Naţional.

UPDATE 20:05 Numărul manifestanţilor a crescut până la aproximativ 3500. În acest moment, protestatarii pleacă într-un marş spre Primărie şi Universitate.

UPDATE 19:25 Numărul protestatarilor a crescut foarte mult la Craiova. În centrul Băniei sunt acum aproape 3000 de oameni.

UPDATE: 19:15 În Piaţa Mihai Viteazul din Craiova se scandează „Iliescu nu fi trist /Dragnea e mai comunist ”

UPDATE 19:07:  Aproximativ 600 de oameni se află la această oră în centrul Craiovei. Se strigă împotriva lui Liviu Dragnea, împotriva PSD şi alte lozinci precum „Abrogare” şi „DNA să vină să vă ia”.

UPDATE 18;46:  Numărul protestatarilor a crescut până la aproximativ 400. În Piaţa Mihai Viteazul se află şi o echipă a postului de televiziune Alege TV care realizează transmisiuni în direct ce pot fi urmărite inclusiv la acest link http://alege.tv/live/

UPDATE 18:25 Peste 200 de manifestanţi se află la această oră în centrul Craiovei. Oamenii scandează împotriva Guvernului şi împotriva PSD. „Hoţii”, „Uniţi salvăm toată România”, „DNA să vină să vă ia” şi „PSD – ciuma roşie” sunt doar câteva dintre lozinci.

UPDATE 18:02: La Craiova, au venit în piață negociatorii de la Jandarmerie care i-au rugat pe manifestanţi să protesteze civilizat. Reamintim că la protestele din Bănie nu s-au înregistrat până acum incidente. Numărul protestatarilor a crescut la peste 100 în jurul orei 18.00.

17:41 Craiovenii au ieşit, joi seară, din nou în stradă pentru a protesta împotriva ordonanţei privind modificarea Codului Penal şi ordonanţei graţierii. La ora 17.30, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova se adunaseră câteva zeci de persoane. Manifestanţii au steaguri tricolore, pancarte şi portavoci. Alţi protestatari continuă să vină spre centrul Craiovei. Un protest similar a avut loc şi aseară, când au fost prezenţi peste 5000 de oameni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS