17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPieton lovit de un şofer care nu şi-a curăţat gheaţa de pe parbriz

Pieton lovit de un şofer care nu şi-a curăţat gheaţa de pe parbriz

Conducătorul autoturismului nu a avut vizibilitate  pentru că nu şi-a curăţat parbrizul (Foto: Mihai Căruntu)
Conducătorul autoturismului nu a avut vizibilitate pentru că nu şi-a curăţat parbrizul (Foto: Mihai Căruntu)

O femeie a ajuns ieri la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, după ce a fost lovită de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni.
Un tânăr din Drobeta Turnu Severin a plecat în grabă cu maşina, fără să cureţe parbrizul, după o noapte în care afară au fost -10 grade Celsius. Cum avea vizibilitate aproape zero a lovit o femeie care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Victima a fost lovită cu partea din faţă, a căzut pe capota maşinii a dat cu capul de parbriz, pe care l-a spart. „Pe strada Independenţei din Drobeta Turnu Severin, conducătorul unui autoturism care nu avea vizibilitate deoarece nu curăţase parbrizul autoturismului a lovit un pieton care se angajase în traversarea străzii regulamentar, pe marcajul pietonal“, a declarat subofiţerul Cristinel Lungu, din cadru Biroului Rutier Drobeta Turnu Severin.
Femeia s-a ales cu un traumatism cranio-facial, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi a rămas fără permisul de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS