17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: La volan cu o alcoolemie de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat

Dolj: La volan cu o alcoolemie de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, aflați în serviciul de supraveghere a traficului rutier, l-au depistat, pe DN 6 B – în localitatea Cornetu, pe A. Florin, de 28 de ani, din comuna Simnicu de Sus, Dolj, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii rutieri l-au condus pe doljean la unitatea medicală din Craiova, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Lucrători din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat, aflați ieri în serviciul de supraveghere a traficului rutier, l-au depistat pe C. Florin, de 29 de ani, din comuna Moţăţei, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, în Calafat, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
C. Florin a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul municipal Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice. Polițiștii i-au întocmit celui în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS