17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Dumitru Florin Emilian vine la “Adunarea Poeților – acasă la Marin Sorescu”

Craiova: Dumitru Florin Emilian vine la “Adunarea Poeților – acasă la Marin Sorescu”

“Adunarea Poeților – acasă la Marin Sorescu” vă dă întâlnire cu un poet ingenios și suprinzător vineri, 20 ianuarie, de la ora 17, 30 la sala “Ia te uită!” a TNC. Poetul Dumitru Florin Emilian, pe numele său de scenă eCHT, va susține un performance vizual intitulat “Fărămintea lui eCHT”, un show de iluzii la care poetul va lucra cu versuri și instrumente adecvate.
eCHT va fi însoțit de poetul Dan Suhai, 25 de ani, care scrie poezie de opt ani, percepe arta ca fiind mai mult decat o adunătură de norme, se prezintă ca fiind egocentric în scris, poezia sa poate fi încadrată în ceea ce se numește lirică underground.
Este prima reuniune din acest an a Poeților și a SpectActorilor craioveni!

Dumitru Florin Emilian a.k.a. eCHT. 36 de ani, născut în 1980 în Balș, orașul cu două poduri și prea puțină speranță. Absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Filozofie-Sociologie, promoția 2002. Master în filozofie. Practicant zen, magie, ocultism, dadaism, discordianism, anarhism. Editor al revistelor “echt” și „N/A”. Câștigător al Premiului pentru un poet din Oltenia al Festivalului de literatură “Traian Demetrescu”, 2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS