11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAutofreze din Gorj, trimise la Bucureşti şi Constanţa

Autofreze din Gorj, trimise la Bucureşti şi Constanţa

 

Utilajele au ajuns la Bucureşti şi la Constanţa (Foto: Eugen Măruţă)
Utilajele au ajuns la Bucureşti şi la Constanţa (Foto: Eugen Măruţă)

Două utilaje de deszăpezire din cadrul Secţiei de Drumuri Naionale Târgu Jiu au fost trimise la Bucureşti şi la Constanţa. Este vorba de două autofreze performante. Acestea au fost trimise ca ajutor la secţiile din cele două zone. Pentru transportul utilajelor au fost folosite trailere. Partea de est a ţării se confruntă de câteva zile cu zăpezi mari, cărora autorităţile abia le mai fac faţă. „Am trimis aceste două utilaje la Bucureşti şi la Constanţa pentru că ei au mare nevoie de ele. Am mai ajutat cu un utilaj şi secţia de la Dolj. Noi am prins o vreme mai bună şi am avut căderi mai puţine de zăpadă.
Autofrezele s-au deplasat la Constanţa şi la Bucureşti pe platforme şi cu tot cu personalul deservent. Vor ajuta acolo cât este nevoie, după care vor reveni la secţia din Târgu Jiu. Nu scăpăm noi de zăpadă aşa de uşor, pentru că se anunţă şi la Gorj ninsori consistente până la finalul sezonului“, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu de Drumuri Naţionale.
31 de utilaje au acţionat joi pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţul Gorj. Pe lângă acţiunea utilajelor de deszăpezire a mai fost răspândit material antiderapant pe DN 6B , DN 66, DN 67, DN 67C, DN 67D. Cantitatea de sare şi nisip folosită a fost de 163 de tone, din depozitele şi din bazele Secţiei Târgu Jiu de Drumuri Naţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS