10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSlovacii caută în Olt operatori de producţie şi asamblori de echipamente electrice

Slovacii caută în Olt operatori de producţie şi asamblori de echipamente electrice

Locuitorii judeţului Olt care nu cunosc nicio limbă străină au şansa de a se angaja în Slovacia ca operatori de producţie sau la asamblarea echipamentelor electrice. AJOFM Olt, citată de Gazeta Nouă, anunţă că două companii din Slovacia caută să angajeze 20 de operatori de producţie şi 20 de asamblori echipamente electrice.
În cazul primei oferte compania caută persoane, femei şi bărbaţi, care să se ocupe de plasarea în circuit a maşinilor de spălat rufe. Locul de muncă este în Târnava.
Doritorii trebuie să fie absolvenţi de şcoală gimnazială sau şcoală profesională în domeniu, experienţa în muncă nu este necesară şi nu se solicită cunoaşterea unei limbi străine. Salariul maxim este de 680 euro brut pe lună. Alte beneficii: cazare gratuită, prime acordate pentru performanţă în muncă, training gratuit, transportul la locul de muncă şi de la locul de muncă gratuit şi tichete de masă. Durata contractului permanent, se lucrează opt ore pe zi.
Cea de-a doua ofertă vine din partea unei companii care are ca domeniu de activitate producţia de televizoare. Se caută persoane care doresc să lucreze şi să câştige experienţă într-o companie internaţională.
Salariul oferit este de maximum 760 de euro brut pe lună. Cazarea este găsită şi plătită de angajator, se oferă tichete de masă, indemnizaţie de transport atunci când există minim 40 de kilometri de la locul de muncă la locul de cazare, sporuri de noapte, weekenduri şi sărbători plătite. Contractul de muncă este permanent, se lucrează opt ore pe zi, termenul de valabilitate al ofertei fiind 31 ianuarie 2017.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS