11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrenul InterRegio 1596 care circula pe ruta Craiova - Caracal - București Nord a fost anulat

Trenul InterRegio 1596 care circula pe ruta Craiova – Caracal – București Nord a fost anulat

Trenul InterRegio 1596 care circula pe ruta Craiova-Caracal-București Nord, cu plecare din Craiova la ora 14:10, a fost anulat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a afirmat în urmă cu puţin timp purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu, citat de Agerpres.

„Toate mașinile se deplasează în condiții de iarnă (în judeţul Olt – n.r.), cu viteze reduse, inclusiv ambulanțele, trenurile au întârzieri. Din datele primite de la Regionala CFR Craiova, trenul InterRegio 1596 care circula pe ruta Craiova-Caracal-București Nord a fost anulat. În rest se circulă cu dificultate, în condiții de iarnă, dar nu sunt curse anulate. Din câte s-a comunicat sunt trenuri cu întârzieri și de 100 de minute”, a precizat reprezentantul ISU Olt.

Judeţele Olt, Dolj, Vâlcea şi Mehedinţi sunt sub avertizare Cod Galben de ninsori până vineri seara, la ora 23.00, în timp ce judeţul Gorj se află sub Cod Galben până la ora 20.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS