10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: 600 de oameni fără energie electrică; circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă

Olt: 600 de oameni fără energie electrică; circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă

Numărul abonaților fără energie electrică din cauza avariilor provocate de ninsorile abundente a scăzut vineri în judeţul Olt de la peste 1.500 în prima parte a zilei la aproximativ 600 după-amiază, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu, a precizat pentru Agerpres că vineri după-amiază mai erau probleme în alimentarea cu energie electrică la circa 600 de consumatori din localitățile Obârșia, Vădăstrița, Ianca și Urzica.

În județul Olt ninge începând de joi seara și este în vigoare o avertizare Cod Galben în intervalul 5 ianuarie ora 22,00 — 6 ianuarie ora 23,00, fenomenele meteo vizate fiind ninsori însemnate cantitativ și pe alocuri viscolite.

Din cauza ninsorii abundente traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ, unde se acționează cu 133 de utilaje de deszăpezire și pentru împrăștierea de material antiderapant.

Șoferii sunt nevoiți să circule cu viteze reduse iar trenurile au întârzieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS