11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljL-a înjunghiat mortal pe concubinul mamei sale

L-a înjunghiat mortal pe concubinul mamei sale

Un bărbat, de 49 de ani, din comuna Cetate, a fost arestat preventiv marți, fiind acuzat de procurorii doljeni că l-a ucis pe concubinul mamei sale cu o lovitură de cuțit, iar pe femeie a lovit-o cu o bâtă în cap. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au reținut că, în seara de 1 ianuarie, „pe fondul consumului de alcool, Lican Marian, de 49 de ani, a avut un conflict cu mama sa, Mogoi Ioana, de 72 de ani, și cu concubinul acesteia, Mitu Gheorghe, de 67 de ani, în imobilul acestuia din urmă, situat în comuna Cetate, sat Moreni. În urma conflictului, Lican Marian l-a lovit pe Mitu Gheorghe cu pumnii în zona feţei și l-a tăiat în zona gâtului cu un cuţit, acesta decedând în cursul nopţii, şi a lovit-o şi pe mama sa cu pumnii în zona feţei, precum și cu o bâtă din lemn în zona corpului”.
După comiterea faptei, acasă la Gheorghe Mitu a venit un amic al lui Lican, care a declarat apoi în fața anchetatorilor că a vrut să cheme salvarea, însă Gheorghe Mitu, care era conștient, i-a spus că nu e nevoie, pentru că își va reveni până a doua zi. Același martor a mai explicat că Marian Lican, care era în stare de ebrietate, amenința că își pune capăt zilelor.
Ulterior, anchetatorii au stabilit că Gheorghe Mitu a decedat în noaptea de 1 spre 2 ianuarie din cauza leziunii suferite în zona gâtului. Marian Lican a fost reținut de anchetatori, iar marți a fost arestat pentru comiterea infracțiunilor de omor şi violenţă în familie printr-o hotărâre a Tribunalului Dolj. Medicii legiști au constatat că Ioana Mogoi a suferit leziuni pentru care este nevoie de 45-50 de zile de îngrijire medicală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS