12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDezbatere publică la Primăria Craiova

Dezbatere publică la Primăria Craiova

Primăria Municipiului Craiova a anunţat, în urmă cu puţin timp, că organizează miercuri, 12 ianuarie, de la ora 12.00, la sediul instituției din str. A.I. Cuza nr. 7, în Sala Mare de şedinţe, dezbaterea publică a două proiecte de acte normative. Este vorba de proiectul de hotărâre privind aprobarea criteriilor de încadrare în categoria clădirilor şi terenurilor neîngrijite situate în intravilanul municipiului Craiova şi a procedurii de lucru şi de regulamentul privind aplicarea taxei pentru parcarea autovehiculelor pe domeniul public al municipiului Craiova.

La această dezbatere sunt invitate să participe persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile în sală.

Proiectele de hotărâre și anexele aferente acestora sunt disponibile, pentru consultare, pe site-ul Primăriei Municipiului Craiova, www.primariacraiova.ro, la rubrica „Proiecte de acte normative supuse consultării”.

Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectele supuse consultării, până la data de 20 ianuarie a.c., la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7, prin fax: 0251.411.561 sau e-mail: [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS