8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljArtificii confiscate de polițiștii doljeni

Artificii confiscate de polițiștii doljeni

Lucrători din cadrul Poliției orașului Bechet și Postului din Ostroveni au efectuat, ieri, o percheziție domiciliară, în comuna Ostroveni, la locuința unui bărbat de 42 de ani, bănuit de deținere și comercializare ilegală de articole pirotehnice.
Astfel, la domiciliul lui C. Sabin polițiștii doljeni au identificat și ridicat în vederea confiscării peste 1500 bucăți petarde, toate articolele pirotehnice fiind din clasa a II a, folosirea și deținerea acestora fiind permisă doar persoanelor autorizate în acest sens.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere în mod ilegal de articole pirotehnice.

Aseară, în jurul orei 23.45, în continuarea activităților întreprinse de polițiștii doljeni în planul ,,Foc de artificii”, un echipaj de siguranță publică al Secţiei 5 Poliţie, aflându-se pe bld. Dacia, în baza unei informații deținute, au depistat și oprit în trafic un autoturism în care au fost identificați: B. Ionuţ, de 19 ani, P. Mihăiţă, de 22 de ani, C. Cristian, de 18 ani, toți din comuna Ișalnița și I. Ionuţ, de 18 de ani, din Segarcea, județul Dolj.
Procedând la controlul autoturismului, în portbagaj, au fost găsite mai multe cutii cu materiale pirotehnice, respectiv 146 petarde şi 7 baterii de artificii.
Pe numele tânărului de 19 ani, proprietarul autoturismului, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii deținerea în mod ilegal de articole pirotehnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS