12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Felicitat de IPJ Dolj după ce a găsit bani în fanta unui bancomat şi i-a înmânat titularului

Craiova: Felicitat de IPJ Dolj după ce a găsit bani în fanta unui bancomat şi i-a înmânat titularului


Tibi Bologh, un craiovean cu spirit civic desăvarsit care a observat in fanta unui ATM, din cartierul craiovean Valea Roşie, o sumă de bani şi a ales să-i ducă la Poliţie pentru a fi înmânaţi celui care-i uitase a fost felicitat astăzi la sediul IPJ Dolj.
Întâmplarea s-a petrecut pe 8 noiembrie, când cel care a găsit banii s-a deplasat la Secția 3 de Poliție Craiova. Oamenii legii de aici au demarat cercetările pentru identificarea persoanei care a uitat banii şi au stabilit că este vorba de un craiovean de 62 de ani.
Nu mică i-a fost mirarea craioveanului, care a uitat banii în ATM, cand a fost sunat de polițiști si chemat la secție, cu atat mai mult cu cât, el nu stia de banii uitati, ci credea că este vorba de o eroare bancară, atunci cand a vazut ca îi lipsesec niște bani din cont. Acesta nu a contenit cu mulâumirile la adesa craioveanului model. Mai mult, banii returnați declarând ca ii va folosi pentru achiziționarea de cadouri pentru cei dragi.
Cei doi s-au întâlnit astăzi la sediul IPJ Dolj şi şi-au strâns mâna.
„Nu putem decât sa-l felicităm pe Tibi Bologh pentru gestul său și suntem mândri, ca in orasul nostru sunt astfel de oameni cu spirit civic desăvârșit care ar trebui sa fie un exemplu pentru toți ceilalți”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS