5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBeat criţă, a ajuns cu maşina în şant

Beat criţă, a ajuns cu maşina în şant

Un bărbat de 44 de ani, beat criţă, a plonjat ieri într-un şanţ de pe Centura de Nord din Craiova, după ce nu a mai putut controla maşina. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 10.30, în zona sensului giratoriu din intersecţia străzii Bariera Vâlcii cu Centura de Nord. Şoferul, Sorin Lupu, din Craiova, care conducea un Opel Astra dinspre Işalniţa pe Centura de Nord a oraşului, la sensul giratoriu din intersecţia cu Bariera Vâlcii a pierdut controlul volanului, a străpuns sensul giratoriu şi apoi a căzut în şanţ. Unul dintre semnele de circulaţie din sensul giratoriu a fost pus la pământ de autoturism.

Șoferul nu se putea ține pe picioare

Un martor a anunţat accidentul prin 112, iar o patrulă de poliţişti a venit imediat la faţa locului. Şoferul nu era rănit, dar era atât de beat încât abia se ţinea pe picioare. „Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru a i se recolta probe de sânge“, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
Întrebat de poliţişti care a fost motivul pentru care a condus beat, bărbatul a fost foarte sincer. „De prost, domnule poliţist! Mi-a dat mama 50 de lei ca să cumpăr ceva de mâncare şi eu i-am băut“, a spus Sorin Lupu.
Pentru isprava sa, şoferului i s-a deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în următoarele luni va fi pieton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS