17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrieteni de pahar şi de dosare penale

Prieteni de pahar şi de dosare penale

Lucrători din cadrul Posturilor de Poliţie Stăneşti şi Fârtăţeşti au oprit, duminică noaptea, în jurul orei 2.50, pentru control, pe DJ 643 B, un autovehicul condus de un bărbat de 59 de ani în care se mai aflau alte două persoane. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
După o scurtă perioadă de timp, poliţiştii au identificat în trafic acelaşi autoturism pe raza comunei Măciuca, la volanul acesteia aflându-se unul din cei doi pasageri, în vârstă de 49 de ani. În urma verificărilor în baza de date a rezultat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Procedând la testarea acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 1,32 mg/ l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.
Poliţiştii vîlceni le-au întocmit celor doi dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului, pentru primul şofer, iar la cel de-al doilea s-a adăugat şi infracţiunea de conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS