10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Roşianu, sub control judiciar

Craiova: Roşianu, sub control judiciar

Procurorii doljeni au cerut, astăzi, fără succes însă, arestarea preventivă a a altor trei inculpați în dosarul în care Vadik Gigi Zavera, zis „Gigioc”, este acuzat de complicitate la tentativă de omor.

Este vorba de Ion Ilie, Gigel Roşianu și Irinel Coandă, care au fost reținuți în cursul zilei de marți de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Cei trei au fost duși la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă, însă instanța nu a fost de acord cu propunerea procurorilor și a dispus ca ei să fie puși sub control judiciar.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, cei care instrumenteză acest dosar, susțin că atât Ion Ilie, cât și Gigel Roșianu, ar fi încercat să-l ajute pe Vadik Gigi Zavera să plece din țară pentru a se sustrage cercetărilor într-un dosar în care este acuzat de complicitate la tentativă de omor. Vadik Gigi Zavera a fost pus sub acuzare în urma unui scandal izbucnit în noaptea de 4 noiembrie, într-un bar de pe strada A.I.Cuza din Craiova, în urma căruia atât el, cât și Cristian Marian Vlădescu, au fost răniți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS