16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn bărbat s-a aruncat de la etajul şase al SJU Craiova

Un bărbat s-a aruncat de la etajul şase al SJU Craiova

Bărbatul s-a aruncat de la etajul șase al SJU Craiova
Bărbatul s-a aruncat de la etajul șase al SJU Craiova

Boala incurabilă şi durerile insuportabile l-au împins pe un mehedinţean de 42 de ani să îşi pună capăt zilelor, chiar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde se afla internat.
Bărbatul fusese diagnosticat cu o boală cruntă, care nu se mai putea vindeca, şi nu a putut suporta acest gând. În plus, durerile insuportabile îl măcinau atât de mult încât spunea tuturor celor cu care vorbea că nu mai vrea să trăiască. Acesta suferise vineri o intervenţie chirurgicală şi era internat în Secţia Chirurgie II a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, care se află la etajul şase. Ieri-dimineaţă, în jurul orei 9.45, bărbatul s-a aruncat în gol chiar de la geamul salonului în care era internat alături de alţi pacienţi. „Soţia a fost cu el tot timpul, iar de dimineaţă (ieri – n.r.) a venit asistenta şi i-a spus să aştepte afară până când se va face tratamentul pacienţilor şi până vor fi pansaţi. Femeia a aşteptat afară, la intrarea în secţie. Imediat cum a ieşit asistenta din salon, el s-a ridicat, s-a târât până la geam, pentru că se mişca greu din cauză că era operat, şi-a scos drenele şi a sărit. L-am auzit vorbind de multe ori la telefon şi le spunea celor cu care vorbea că vrea să moară. Îi spusese şi soţiei. Am auzit că unul dintre pacienţi a şi strigat să vină cineva, dar el a sărit în câteva secunde“, a spus însoţitoarea unui pacient. Unul dintre paznicii spitalului, care a văzut bărbatul căzând, a anunţat un echipaj al Secţiei 2 de Poliţie. Imediat au intervenit şi medicii, care au încercat minute bune să îl resusciteze, însă nu au putut decât să constate decesul. „Poliţia face cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit bărbatul“, a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
Nu este prima dată când în incinta SJU Craiova are loc o astfel de tragedie. În anul 2014, o femeie de 45 de ani s-a aruncat de la etajul nouă al unităţii medicale. Femeia nu era internată în spital, însă a mers la Secţia pentru diabetici cu gândul să se sinucidă. Câteva asistente și un medic au vazut-o și au încercat s-o oprească, dar nu au reușit. Femeia era căsătorită şi avea o fiică studentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS