21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMâine se deschide Târgul de Comerț al Olteniei

Mâine se deschide Târgul de Comerț al Olteniei

60 de firme din diverse domenii de activitate vor expune în perioada 21-23 octombrie la Centrul Multifuncțional. Vor fi prezentate produse și servicii din agricultură, industrie, construcții, amenajări interioare, alimentație publică, produse BIO, obiecte tradiționale, turism, asigurări, grafică Web Design și altele.
Un nou eveniment expozițional va avea loc la Centrul Multifuncțional din Craiova, din cartierul 1 Mai, începând de mâine, 21 octombrie, și până duminică, 23 octombrie. Este vorba despre prima ediție a Târgului de Comerț Oltenia, dedicat bunurilor de larg consum și serviciilor și organizat de PS Multiservices și Agenția de Dezvoltare (ADR) Regională Sud-Vest Oltenia, în parteneriat cu Centrul Multifuncțional.
Pe parcursul celor trei zile vor expune 60 de firme, din domenii diverse de activitate: agricultură, alimentație publică, amenajări interioare, construcții, turism. Conform organizatorilor, cele mai multe standuri vor fi din domeniile amenajări interioare și construcții, dar vor exista unele și în domeniul alimentației, care vor expune produse diverse, cu degustare, crame cu degustări de vinuri etc. De asemenea, vor fi prezenți cu standuri și câțiva dezvoltatori imobiliari. „Noi ne dorim ca acesta să fie cel mai mare târg de comerț din Oltenia. Vor fi prezente 60 de firme expozante, din fiecare județ din regiunea Olteniei, precum și din alte regiuni, va fi chiar și o firmă din Bulgaria. Ne dorim ca evenimentul acesta să rămână unul cu tradiție și să aducă cât mai mulți vizitatori“, a spus Nicoleta Dicoiu, administrator al Târgului de Comerț al Olteniei. Valentina Pandia, reprezentanta organizatorilor târgului, a spus că vor fi prezenți chiar și dealeri auto, prestatori de servicii de grafică, de Web Design, produse de îmbrăcăminte și încălțăminte și altele. Câteva firme din industrie vor expune produse dedicate unui public-țintă, respectiv anumite noutăți din diverse tehnologii. Unii dintre expozanți vor oferi vouchere de reducere, iar alții au reduceri de prețuri pe perioada târgului, au spus organizatorii la conferința de presă organizată ieri la Centrul Multifuncțional.

ADR organizează un eveniment de brokeraj

În prima zi a Târgului de Comerț Oltenia, ADR Sud-Vest Oltenia organizează un eveniment de brokeraj, cu participarea unor reprezentanți ai câtorva companii din străinătate, în special din Ungaria și Serbia. „Rolul evenimentului de brokeraj este acela de a se stabili parteneriate de afaceri între companii din Oltenia și firme din străinătate. Și expozanții de la târg vor participa la acest eveniment de brokeraj“, a spus, la conferința de presă, administratorul Târgului de Comerț al Olteniei, Nicoleta Dicoiu.

De ce s-a făcut un târg generalist

Întrebați de ce au organizat un singur târg care cuprinde expozanți din mai multe domenii de activitate, administratorul acestuia, Nicoleta Dicoiu, a precizat că la prima ediție a Târgului de Turism al Olteniei, organizată tot de ei, foarte multe firme din Dolj și din alte județe care aveau domenii distincte de activitate întrebau de târguri în Oltenia pe domeniile în care activau ei: „Târgurile mici, de nișă, specializate pe diverse domenii, nu au succes, pentru că nu sunt nici suficienți expozanți, nici suficienți vizitatori. De aceea am vrut să organizăm un târg mare, care să cuprindă toate domeniile“.
Vineri și sâmbătă, programul de vizitare a târgului va fi între orele 10.00-19.00, iar duminică, între 10.00-16.00. Un bilet de intrare costă 3 lei, iar vizitatorii care achită această taxă vor primi o doză de bere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS