12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAnchetă după ce o învăţătoare a fost găsită moartă în casă

Anchetă după ce o învăţătoare a fost găsită moartă în casă

Poliţiştii din Gorj au început o anchetă după ce o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Berleşti, învăţătoare la o şcoală din localitate, a fost găsită, ieri, moartă în casă, cel mai probabil în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Andrei Lazăr, a declarat că o femeie din comuna Berleşti a sunat ieri la 112 şi a anunţat decesul învăţătoarei Mariana Motorgeanu.
Învăţătoarea a fost găsită întinsă lângă pat, în una dintre încăperile locuinţei, de către fiica sa, care venise să afle motivul pentru care femeia lipseşte de la şcoală. „Aceasta a sesizat Poliţia cu privire la faptul că o femeie de 58 de ani, din aceeaşi localitate, învăţătoare la Şcoala Gimnazială Lihuleşti, a fost găsită moartă în locuinţă. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Nu s-au depistat urme de violenţă pe corp. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei“, a spus Andrei Lazăr.
Primele verificări arată că învăţătoarea cu o vechime de aproape 30 de ani în învăţământ s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă cu lemne.
Femeia în vârstă de 58 de ani locuia singură, de şapte ani, după ce soţul ei a murit în urma unui infarct.
Fiica femeii este învăţătoare la altă şcoală din localitate, iar fiul se află în Anglia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS