10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGură de canal din curtea Colegiului „Odobleja“, pericol pentru elevi

Gură de canal din curtea Colegiului „Odobleja“, pericol pentru elevi

Un cititor GdS ne-a sesizat, ieri, în legătură cu o gură de canal descoperită aflată în incinta Colegiului „Ștefan Odobleja“ din Craiova, imediat după intrarea în curtea școlii, lângă terenul de fotbal.
În zonă se efectuează lucrări, iar canalul respectiv fusese acoperit doar cu un celofan, după cum reieșea din fotografiile primite de la cititor, care avertiza asupra pericolului la care sunt expuși copiii ce trec prin această zonă. Mai mult, femeia care a făcut sesizarea susține că și nepoțica sa putea să cadă în acel canal, dacă nu era ținută de mână.
„Aș vrea să trag un semnal de alarmă în legătură cu o gură de canal descoperită existentă chiar în curtea Colegiului «Ștefan Odobleja» din Valea Roșie. Pe 4 octombrie, după-amiază, îl însoțeam pe fiul meu la cursurile de fotbal care se țin în sala de sport a liceului, având-o de mână pe nepoțica mea în vârstă de cinci ani, pe care am salvat-o oarecum de la un accident ce putea fi fatal. Gura de canal era acoperită cu o folie, noi nu am intuit că este vorba de un canal descoperit și nepoțica a căzut cu totul în canal, singura salvare fiind faptul că am ținut-o de mână și am tras-o imediat afară. Gura de canal se află chiar după bariera de la intrarea în curtea școlii. Paznicul care a asistat la nefericitul eveniment ne-a spus impasibil ca el i-a avertizat pe cei care fac lucrările să nu lase gura de canal descoperită“, este mesajul primit, ieri, de la o craioveancă.

Față de situația de marți prezentată de aceasta, ieri lucrurile se schimbaseră puțin. La gura de canal respectivă se mai zărea folia, însă peste aceasta se pusese un capac improvizat, făcut din lemn.

În zona Colegiului „Ștefan Odobleja“ din Craiova se efectuează lucrări
În zona Colegiului „Ștefan Odobleja“ din Craiova se efectuează lucrări

„Nu știu când s-a pus acel capac și cine l-a pus. Probabil cei cu lucrările. Eu am intrat astăzi (ieri, n.r.) de serviciu și capacul acela de lemn era acolo. Nu am fost și ieri aici ca să vă spun cum era“, a spus persoana aflată de serviciu la intrarea în curtea colegiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS