21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDoi bărbaţi înjunghiaţi, după o ceartă pe un cal

Doi bărbaţi înjunghiaţi, după o ceartă pe un cal

Scandalul care a avut loc între mai mulţi cetăţeni din cartierul Panduraşul s-a produs din cauza unei datorii mai vechi neachitate
Scandalul care a avut loc între mai mulţi cetăţeni din cartierul Panduraşul s-a produs din cauza unei datorii mai vechi neachitate

Doi bărbaţi din Târgu Jiu au ajuns ieri dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu, după ce au fost înjunghiaţi cu cuţitele, în urma unui scandal. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, scandalul între mai mulţi cetăţeni din cartierul Panduraşul s-a produs din cauza unei datorii mai vechi neachitate.
Cearta ar fi pornit de la vânzarea unui cal. „Au fost două persoane rănite în urma unui conflict care a avut loc în cartierul Panduraşul din Târgu Jiu, după ce au fost folosite obiecte tăietoare.
Răniţii au fost internaţi la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ten­tativă de omor, iar dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.
Procurorii urmează să înceapă audieri în acest caz“, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.
Suspecţii de tentativă de omor, căutaţi de poliţie

Rudele celor doi răniţi au făcut scandal ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, mai ales după ce au aflat că una dintre victime a fost trimisă la Spitalul din Târgu Mureş, pentru că se alfa în stare gravă, având răni şi în zona capului. Rudele bărbaților răniți au fost furioase, din cauza faptului că presupuşii agresori erau încă în libertate ieri după-amiază. Procurorii emiseseră mandate de aducere, întrucât cei doi suspecţi de tentativă de omor se sustrăgeau urmăririi penale. „În noaptea de luni spre marţi a avut loc un conflict între mai mulţi cetăţeni din cartierul Panduraşul, din Târgu Jiu. Doi bărbaţi au fost răniţi prin înjunghiere cu cuţitul. Victimele prezintă multiple plăgi prin tăiere în zona abdomenului, a membrelor inferioare. De asemenea, una dintre victime este un bărbat mai în vârstă care a fost rănit în zona capului şi a fost luată decizia de a fi transportat la Spitalul din Târgu Mureş. Procurorul de caz a audiat mai multe persoane şi s-au conturat doi suspecţi. Este vorba de doi fraţi care se sustrag fazei de urmărire penală pentru infracţiunea de tentativă de omor“, a declarat procurorul Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Ieri procurorii luau în calcul inclusiv emiterea de mandate de arestare în lipsă, dacă se impunea acest lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS