8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAngajaţi de la Ford au primit cadou... biciclete

Angajaţi de la Ford au primit cadou… biciclete

Opt angajați ai companiei Ford au fost câștigătorii unei tombole organizate vineri de banca unde își au conturile de salarii. Instituția bancară s-a gândit să își apropie în acest fel angajații producătorului de autovehicule din Craiova.
Unul dintre angajații Ford care a primit o bicicletă spune că își va lăsa mașina acasă și că va veni pe două roți la serviciu, atunci când vremea îi va permite.
„Este prima dată în viața mea când am câștigat ceva la o tombolă. Nici nu mi-a venit să cred când m-a sunat domnul de la bancă să îmi spună că voi primi o bicicletă. Dacă vremea este frumoasă afară, cu siguranță las mașina acasă și am să vin cu bicicleta la fabrică, ca să mai facem puțină mișcare“, a spus Gheorghe Drâmboi, care lucrează ca matrițer la Ford.
Printre câștigătoarele unei biciclete au fost și femei. „Voi folosi bicicleta. E posibil să vin cu ea și la serviciu. Când pe trotuar, când pe stradă, văd eu cum mă descurc“, a spus Mariana Vinulescu, care lucrează ca operatoare la Ford.

Biciclete și pentru polițiști și finanțiști

Tot vineri, banca respectivă a făcut cadou patru biciclete unor angajați de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova. Când a fost sunat să i se comunice că a câștigat o bicicletă de la o bancă, un finanțist nu a crezut că i se face un astfel de cadou și a început să verifice dacă persoana care îl contactase chiar lucrează la bancă sau nu.
Și șase polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Dolj vor primi biciclete de la aceeași bancă, dar lor le vor fi livrate săptămâna viitoare.
Banca respectivă organizează anual astfel de tombole în marile unități ai căror angajați își primesc salariile în conturi deschise la instituția financiară. Obiectivul acestor premii este de fidelizare a clienților. Anul trecut, zece angajați de la Ford au primit telefoane performante, în cadrul unei tombole similare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS