21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSe lucrează din nou pe bulevardul Romanescu

Se lucrează din nou pe bulevardul Romanescu

După aproape două luni de pauză, pe bulevardul Nicolae Romanescu din Craiova au fost reluate lucrările de modernizare începute în luna mai, care se împotmoliseră la final. Din toată lucrarea ar mai fi de pavat trotuarul de pe sensul de mers spre ieșirea din oraș și de ridicat la nivel gurile de canal.

Gazeta de Sud prezenta în ediția din 12 august, în articolul „Lucrările de pe bulevardul Romanescu, «înecate» la trotuar“, nemulțumirile craiovenilor care locuiesc sau desfășoară activități economice pe partea dreaptă a bulevardului Nicolae Romanescu, sensul de mers spre ieșirea din oraș. Oamenii se plângeau de faptul că lucrările de modernizare a bulevardului, începute în forță în luna mai, au scăzut din intensitate după alegeri, iar apoi au stagnat. De aproape două luni, în zonă nu mai ajunsese nici un muncitor, deși din toată lucrarea nu mai rămăsese mare lucru de făcut: de pavat un trotuar și de ridicat la nivel gurile de canal. Pietonii circulau prin nisip, iar localnicii intrau mai greu cu mașinile în curte. „Nu a spus nimeni că lucrarea este terminată. Bulevardul Nicolae Romanescu este încă în reabilitare și va fi făcut și trotuarul celălalt. Poate s-a obișnuit lumea ca lucrurile să se facă repede, dar o lucrare cum a fost aceasta nu se termină așa, într-o lună, două. Poate dura și un an“, era răspunsul oferit oamenilor de reprezentanți ai Primăriei Craiova.
La două săptămâni de când GdS relata situația de pe bulevardul Romanescu, în zonă și-au făcut apariția pavelele. O echipă de cinci muncitori începuse ieri să paveze trotuarul de pe partea dreaptă a drumului (vizavi de Parcul „Romanescu“), care fusese lăsat până atunci de izbeliște. În capătul celălalt al bulevardului, utilajele spărgeau asfaltul din jurul gurilor de canal, pentru a le ridica la nivel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS