24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProbleme tehnice la Permise și Înmatriculări

Probleme tehnice la Permise și Înmatriculări

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Dolj a fost dată peste cap, ieri, de o defecțiune a sistemului informatic. Persoanele care ar fi trebuit să dea examen pentru obținerea permisului de conducere, să-și programeze proba practică sau să obțină o autorizație de circulație provizorie au fost amânate pentru astăzi.
Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a comunicat că, „din cauza unor probleme de ordin tehnic, astăzi, 8 august 2016, nu se poate susţine proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie. În acest moment se pot depune doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi se efectuează operaţiuni de radiere. Personalul de intervenţie a fost alertat de la apariţia primelor probleme tehnice, lucrând la remedierea situaţiei încă din cursul nopţii“.
Mai exact, baza de date centrală a Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor nu a putut fi accesată ieri, așa că funcționarii serviciilor din județe au făcut numai operațiuni care nu implică accesul la baza de date, cum ar fi radierea vehiculelor.
Potrivit reprezentanților SPCRPCÎV Dolj, ieri, la închiderea programului, sistemul era încă nefuncțional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS