16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIncendiu pe strada Brestei

Incendiu pe strada Brestei

Un incendiu a cărui cauză urmează să fie stabilită de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj a mistuit, ieri, două anexe gospădărești și acoperișul unei case de pe strada Brestei, din municipiul Craiova. Flăcările s-au extins și în gospodăria alăturată, unde au distrus un vehicul și au avariat un altul.
Pompierii doljeni au fost solicitați, ieri, în jurul orei 14.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu ce cuprinsese o anexă dintr-o gospodărie de pe strada Brestei, ce aparține unei femei de 80 de ani. Ajunși la adresa indicată, pompierii au stabilit că flăcările s-au extins și la acoperișul unui imobil, dar și în curtea învecinată, unde au cuprins un Jeep și au avariat un Land Rover. Proprietara gospodăriei nu era acasă în momentul izbucnirii incendiului, iar, în final, au ars două anexe gospădărești, acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, iar Jeep-ul a fost distrus aproape în întregime. Proprietarul mașinilor, vecinul femeii, a explicat că a hotărât să nu-i ceară despăgubiri femeii pentru mașina distusă de flăcări și pentru cea avariată. „Neglijența unui vecin te face să disperi! Pompierii au salvat o Dacia Solenza, dar nu știu ce s-a întâmplat cu rulota. Au fost avariate un Jeep și un Rover, dar bine că nu sunt victime, bine că a scăpat cu viață vecina! Având în vedere că este o femeie în vârstă, care nu are posibilități materiale, o să mă resemnez cu privire la latura pecuniară“, a explicat vecinul femeii.
Reprezentații ISU Dolj au mai precizat că, după lichidarea incendiului, urma să se stabilească care a fost cauza izbucnirii acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS