6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDistracţie pe pârtie, la Rânca

Distracţie pe pârtie, la Rânca

Turiştii sunt aşteptaţi  la Rânca (Foto: Eugen Măruţă)
Turiştii sunt aşteptaţi
la Rânca (Foto: Eugen Măruţă)

Turiştii din întreaga ţară sunt aşteptaţi pe pârtie, la Rânca, unde există o mulţime de posibilităţi de petrecere a timpului liber, precum tubing park-ul din centrul staţiunii montane. Astfel, traseul de tubing disponibil pe pârtia de schi este deschis tuturor turiştilor. Acesta are o lungime de 75 de metri la urcare şi 85 de metri la coborâre. A fost amenajat cu trei curbe, dintre care o turnantă. Sunt disponibili 30 de colaci din cauciuc.
La Rânca mai pot fi organizate plimbări cu ATV-urile, zboruri cu parapanta, drumeţii montane, tenis de câmp, tenis de picior, fotbal, ciclism pe Transalpina şi mountain bike.
Vizitatorii pot degusta produse tradiţionale la o stână din apropiere.

Se pregăteşte Transalpina Bike Fest 2016

În acelaşi timp, autorităţile continuă pregătirile pentru o lună august plină de evenimente la Rânca. În centrul acestora se află Transalpina Bike Fest.
A doua ediţie a celui mai mare eveniment dedicat bicicliştilor se va desfăşura anul acesta în perioada 19-20 august. Transalpina Bike Fest 2016 aduce o serie de spectacole şi evenimente distractive pentru cei care vor fi prezenţi la Rânca.
Cel mai frumos moment al evenimentului va fi concertul trupei Cargo. Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, a declarat că la Rânca ar putea susţine un concert şi Trooper.
Transalpina Bike Fest şi-a propus să îmbine sportul cu muzica şi să ofere pentru mii de spectatori senzaţii tari în aer liber, în munţii Parâng.
Autorităţile judeţene şi locale şi-au propus să continue şi în anii următori Transalpina Bike Fest, la Rânca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS