11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDespăgubiri pentru cetăţenii afectaţi de inundaţii

Despăgubiri pentru cetăţenii afectaţi de inundaţii

Primăria Rovinari va acorda despăgubiri după vijeliile  care au produs pagube în localitate
Primăria Rovinari va acorda despăgubiri după vijeliile
care au produs pagube în localitate

Autorităţile din Rovinari se pregătesc să acorde despăgubiri familiilor afectate de furtunile de săptămâna trecută. Cetăţenii sunt solicitaţi să se adreseze primăriei cu cereri privind solicitarea de despăgubiri, în urma evaluării pagubelor.
„În urma furtunii, toţi cetăţenii care au fost afectaţi, după evaluarea pagubelor, sunt rugaţi să se adreseze consiliului local până în data de 21.07.2016 pentru iniţierea proiectului de hotărâre şi propunerea de soluţii pentru despăgubiri“, a declarat Laurenţiu Chivu, consilier local în Rovinari. Furtunile care s-au abătut săptămâna trecută asupra oraşului Rovinari au distrus reţele electrice, dar au afectat şi mai multe gospodării şi agenţi economici din localitate.
Evaluări ale pagubelor produse de inundaţii şi mai ales de furtunile puternice au loc şi la nivelul localităţilor afectate. Datele vor fi centralizate la nivelul Direcţiei pentru Agricultură, pentru a se face un total al distrugerilor făcute de precipitaţii. Au fost zone în care s-au înregistrat căderi masive de precipitaţii şi inundaţii de scurtă durată, precum şi căderi de grindină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS