13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCum a scăpat cu viață pasagera din maşina lui Căruntu

Cum a scăpat cu viață pasagera din maşina lui Căruntu

A.D (fo­to), tânăra de aproape 18 ani, din Târgu Cărbu­neş­­ti, care se afla în Porsche-ul afaceristului gorjean Constantin Căruntu când autovehiculul a fost lovit de un tren, a vorbit despre momentele prin care a trecut.
Tânăra susţine că l-a cunoscut pe profesorul universitar în vârstă de 57 de ani, din Târgu Jiu, prin intermediul unei prietene. Cei doi s-ar fi întâlnit, în mod întâmplător, în Craiova, în ziua producerii accidentului, iar afaceristul s-ar fi oferit să o transporte pe fată până la Târgu Cărbuneşti, localitatea fiind în drumul omului de afaceri către Târgu Jiu. Potrivit fetei, accidentul rutier ar fi avut loc din cauza atmosferei din maşina de lux, muzica fiind dată la maximum, și nici unul din cei doi nu a auzit semnalele acustice la trecerea de cale ferată de la Floreşti, comuna gorjeană Ţânţăreni. Bolidul a fost lovit în partea dreaptă, unde se afla tânăra, care a apucat să sară din maşină.

Au o prietenă comună

Tânăra a povestit pe pagina proprie de socializare despre cele întâmplate luni seară la Floreşti. „Îl cunoşteam printr-o prietenă comună şi ne-am întâlnit întâmplător în Craiova în seara în care eu intenţionam să vin acasă. Şi mi-a zis că pot merge cu el, că şi el pleacă spre Târgu Jiu, că fusese la mall… Urma să mă lase în Cărbuneşti şi să îşi continue drumul… Nici unul nu am văzut semnalul roşu, iar în maşină muzica era la maxim. Nu se auzea semnalul… Trenul a izbit doar în partea mea. Eu, în urma impactului, am ajuns pe lângă maşină, am sărit ţinându-mă de uşă. Iar uşa fusese smulsă. Iar el s-a dat singur. Am tăieturi peste tot, zgârieturi, vânătăi. Nimic grav. Surprinzător“, potrivit unei discuţii de pe pagina de socializare a tinerei care s-a aflat în maşina profesorului universitar de la facultatea de ştiinţe economice din cadrul Universităţii „Constantin Brân­­cuşi“ din Târgu Jiu.

Cercetat pentru vătămare corporală din culpă

 

articol maruta1

Profesorul universitar Con­stantin Căruntu, om de afaceri potent din Târgu Jiu, este acum cercetat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.
„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova, proprietate personală, la trecerea la nivel de cale ferată din satul Floreşti nu a acordat prioritate de trecere unui tren personal, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului, o pasageră de 18 ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, aflată pe scaunul din dreapta al autoturismului, a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Turceni, unde i-au fost efectuate investigaţii medicale, nefiind internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS