16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânără în stare gravă după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Tânără în stare gravă după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Polițiștii craioveni au stabilit din primele cercetări că tânăra de 21 de ani a fost lovită de autoturism pe trecerea de pietoni (Foto: Bogdan Grosu)
Polițiștii craioveni au stabilit din primele cercetări că tânăra de 21 de ani a fost lovită de autoturism pe trecerea de pietoni (Foto: Bogdan Grosu)

O tânără de 21 de ani, din comuna doljeană Seaca de Pădure, a fost transportată în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova, vineri dimineață, după ce a fost lovită în plin de un autoturism pe bulevardul 1 Mai din Craiova. Primele cercetări ale polițiștilor de la Rutieră au arătat că victima era pe trecerea de pietoni în momentul impactului.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, craioveanul Răzvan Gună, de 34 de ani, care conducea o Dacia Lodgy pe bulevardul 1 Mai, la intersecția cu strada Dealul Spirei, a lovit-o și accidentat-o pe Mariana Iordache, de 21 de ani, din comuna Seaca de Pădure. Primele cercetări făcute la locul accidentului de ofițerii Biroului Rutier au arătat că tânăra se angajase regulamentar în traversarea bulevardului, pe trecerea de pietoni. „Din primele verificări făcute de colegii de la Rutieră se pare că victima se afla pe trecerea de pietoni“, au precizat polițiștii din cadrul IPJ Dolj.
Victima accidentului a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit leziuni grave în urma impactului. Reprezentanții Spitalului de Urgență Craiova au precizat pentru GdS că tânăra a fost dusă în sala de operații, dar și că sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale acesteia. Oamenii legii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS