10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn nou magazin Eurodinamic în Craiova

Un nou magazin Eurodinamic în Craiova

Eurodinamic a deschis de curând un nou magazin în zona Romanești din Craiova, pentru a fi mai aproape de toți cei care sunt interesați de cumpărarea utilajelor de bună calitate, la prețuri avantajoase, în vederea activităților profesionale sau de tip hobby casnic.
Eurodinamic înseamnă prima rețea de magazine specializate care conțin utilaje de construcții, utilaje pentru grădinărit și pentru mica agricultură la cele mai înalte standarde, cu accent pe produse din gama Stihl și Viking. Vă reamintim ca Stihl reprezintă unul dintre liderii de piață la nivel mondial pentru gama de grădinărit și construcții, cu o istorie de peste 90 de ani. Gama de produse este foarte generoasă și include utilaje pentru pădure și grădină ce se dovedesc foarte apreciate de clienți, echipamente zootehnice, utilaje pentru sudură, pompe de apă, motocositoare și lista poate continua.

„Practic putem repara orice“

Unul dintre avantajele noastre principale îl constituie serviciile. Reparăm aproape orice marcă de motoutilaje de pe piață și oferim reparații cu piese originale în garanţie și postgaranţie.
În prezent, rețeaua Eurodinamic include trei puncte de desfacere în Craiova și trei în afara orașului, mai precis în Băilești, Filiași și Slatina. De mai bine de 13 ani, Eurodinamic, care se ghidează după principiul „Motoutilaje la superlativ“, reușește să ofere atât oltenilor, cât și locuitorilor de peste tot din țară, produse care mizează pe calitate și servicii care se dovedesc cu adevărat folositoare. „Pe lângă faptul că noi vindem și livrăm utilaje, oferim și servicii de reparații. Practic, putem spune că putem repara orice. Avem foarte mulți clienți care apelează la noi cu încredere și care se dovedesc mulțumiți de rezultate“, a spus Ovidiu Ionescu, administratorul companiei Eurodinamic.
Noul magazin din Romanești nu este singura noutate pe care o aduce Eurodinamic. În curând, compania va putea oferi clienților săi și servicii de închiriere utilaje. „Am hotărât să oferim această posibilitate de închiriere a utilajelor deoarece oamenii ne-au cerut acest lucru, iar prioritatea noastră este satisfacerea clienților. Totodată, am realizat faptul că, având în vedere situația economică actuală, oamenii nu își permit mereu să cumpere aceste echipamente și preferă să le închirieze. În plus, după finalizarea lucrărilor se întâmplă ca ei să nu mai aibă nevoie de utilaje, ceea ce înseamnă că investiția nu ar fi rentabilă“, a adăugat Ovidiu Ionescu.
Planurile companiei nu se opresc aici. Pe lângă creșterea numărului de clienți mulțumiți, Eurodinamic intenționează să aducă pe piața oltenească produse menite să facă viața oamenilor mult mai ușoară. Printre acestea se numără și roboții pentru întreținut gazonul.

Adresă: Strada Nicolae Romanescu, nr. 101B
(vis-a-vis de Benzinăria Petrom)
E-mail: [email protected]
Telefon: 0740 072 041

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS