16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean tâlhărit pe strada Nicolae Bălcescu

Craiovean tâlhărit pe strada Nicolae Bălcescu

Polițiștii de la Secția 4 Craiova încearcă să identifice un tânăr care, miercuri dimineață, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu, a amenințat cu un cuțit și a tâlhărit un craiovean de 62 de ani.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, miercuri dimineață, la ora 7.45, la Secția 4 Poliție s-a prezentat Nicolae Demetrescu, de 62 de ani, vânzător volant de ziare, care s-a plâns că a fost tâlhărit de o persoană necunoscută în centrul municipiului Craiova. „Persoana a sesizat faptul că, în jurul orei 4.30, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu, a fost acostat de un tânăr necunoscut, care, prin amenințarea cu acte de violență, l-a deposedat de un telefon mobil, un ceas de mână și 36 de ziare“, spun polițiștii doljeni.
Prejudiciul a fost estimat la suma de 170 de lei.
Oamenii legii au precizat că polițiștii de la Secția 4 au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie și fac cercetări pentru identificarea și prinderea autorului, până acum fiind întocmit un cerc de suspecți. „În baza semnalmentelor oferite de partea vătămată, a fost stabilit un cerc de suspecți și se continuă cercetările pentru identificarea autorului“, au mai explicat reprezentanții IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS