8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUrmărit prin Interpol, prins la Craiova

Urmărit prin Interpol, prins la Craiova

Valentin Daniel Nițu a fost dat în urmărire internațională  prin Interpol în cursul lunii februarie (FOTO: captura interpol.int)
Valentin Daniel Nițu a fost dat în urmărire internațională
prin Interpol în cursul lunii februarie (FOTO: captura interpol.int)

Un bărbat din localitatea doljeană Dioști, condamnat la 13 ani de închisoare pentru act sexual cu un minor și dat în urmărire prin Interpol, a fost prins de polițiștii doljeni în cursul zilei de luni.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au precizat că, „în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni şi Postului de Poliţie Dioşti l-au identificat, în Craiova, pe N. Valentin Daniel, de 45 de ani, din comuna Dioşti, judeţul Dolj.
Pe numele bărbatului, magistrații Judecătoriei Craiova au emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate, pe 20.01.2016, având de executat o pedeapsă de 13 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de incest şi act sexual cu un minor“.
Este vorba de Valentin Daniel Nițu, condamnat la 13 ani de închisoare pe 15 decembrie, anul trecut, printr-o hotărâre a Judecătoriei Craiova. În plus, instanța a dispus ca inculpatul să achite victimei suma de 50.000 de lei drept daune morale. Inculpatul nu a atacat cu apel în termenul legal hotărârea instanței, iar în cursul lunii februarie, acesta a fost dat în urmărire la nivel internațional prin Interpol, iar luni a fost prins în Craiova. Oamenii legii au mai precizat că bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS