10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA încercat să taie un plop și a căzut dintr-o nacelă

A încercat să taie un plop și a căzut dintr-o nacelă

Bărbatul a căzut în gol după ce copacul tăiat s-a prăbușit pe autoutilitara Ford (FOTO: Un cititor GdS)
Bărbatul a căzut în gol după ce copacul tăiat s-a prăbușit pe autoutilitara Ford (FOTO: Un cititor GdS)

Un bărbat de 43 de ani din localitatea doljeană Orodel a fost rănit și transportat la Spitalul de Urgență Craiova ieri, după ce a căzut dintr-o nacelă în timp ce încerca să taie un plop. Accidentul s-a produs în jurul orei 10.00, în comuna Orodel.
Se pare că bărbatul s-a oferit să taie cu drujba un plop, după ce firma care se ocupă de întreţinerea sistemului de iluminat public din comună a refuzat să facă acest lucru. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Marin Chițibură, de 43 de ani, s-a urcat în nacela unei autoutilitare Ford a firmei care se ocupă cu întreținerea sistemului de iluminat pentru a tăia un plop de pe marginea drumului 561 D.
În timp ce se afla la aproximativ cinci metri înălțime, partea superioară a plopului a căzut peste autoutilitară, iar bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Acesta a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de Urgență Craiova, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.
Oamenii legii au mai precizat că victima accidentului a rămas internată pentru a fi supusă unor investigații medicale amănunțite.
De asemenea, polițiștii doljeni au explicat că a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS