11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn elev a fost adus în comă alcoolică la spital, după banchet

Un elev a fost adus în comă alcoolică la spital, după banchet

Un elev, de 15 ani, din comuna grojeană Roşia de Amaradia, a ajuns în comă alcoolică la spital, după ce a participat la banchetul de final de gimnaziu. Elevul a fost prezent, alături de colegii de clasă, la petrecerea găzduită de un local de alimentaţie publică din comuna Peştişani. Nu se ştie exact ce s-a întâmplat la banchet, cert este că băiatul a fost internat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Judeţen de Urgenţă din Târgu Jiu. Cadrele medicale i-au acordat băiatului tratament de specialitate, iar sâmbătă copilul şi-a revenit. Părintele elevului în vârstă de 15 ani nici nu a ştiut că fiul său a ajuns în comă alcoolică la spital, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Omul se întreabă care au fost circumstanţele în care copilul a ajuns să consume alcool şi dacă băiatul a fost sau nu supravegheat de profesori.

Anchetă în zonă

Elevul în vârstă de 15 ani, absolvent al clasei a VIII-a, învaţă la Şcoala Generală din comuna Roşia de Amaradia. Conducerea unităţii de învăţământ va face astăzi verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat la banchetul clasei a VIII-a şi în ce condiţii elevul a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.
Mama băiatului este plecată la muncă în străinătate, iar tatăl lui a aflat de cele întâmplate abia după ce elevul a ajuns la spital. Şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj a precizat că va face verificări pentru a se vedea cine se face vinovat de starea de fapt, cum a ajuns copilul care participa la banchetul de absolvire să consume băuturi alcoolice şi dacă era supravegheat sau nu de cadrele didactice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS