10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA intrat cu Loganul într-un stâlp de pe pasajul suprateran

A intrat cu Loganul într-un stâlp de pe pasajul suprateran

Un bărbat, de 37 de ani, a fost rănit ușor, ieri-dimineață, după ce a intrat cu Dacia Logan pe care o conducea într-un stâlp de beton de pe pasajul suprateran din centrul muncipiului Craiova.
Polițiștii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, joi dimineață, în jurul orei 10.30, un craiovean care conducea o Dacia Logan dinspre centru către Calea Severinului, pe pasajul suprateran, a pierdut controlul direcției de mers și a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.
În urma impactului, șoferul craiovean a fost rănit și transportat cu o ambulanță la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit leziuni ușoare, ce nu îi pun viața în pericol. După ce au făcut primele cercetări la locul accidentului, oamenii legii au stabilit că șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul direcție și a lovit un stâlp de beton. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au mai precizat că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS