10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUNIQA Asigurări are un nou sediu în Craiova

UNIQA Asigurări are un nou sediu în Craiova

Compania UNIQA Asigurări are, începând de ieri, un nou sediu în Craiova, situat într-o zonă centrală, lângă Colegiul Naţional „Elena Cuza“. La evenimentul de inaugurare au fost invitaţi Franz Weiler, preşedintele companiei, personalităţi şi autorităţi locale, alături de cei mai importanţi clienţi ai firmei de asigurări, care au avut ocazia să-şi exprime părerea în legătură cu serviciile de care beneficiază.

Deşi UNIQA Asigurări există în Craiova încă din anul 2008, a fost nevoie de mutarea într-un nou sediu pentru ca firma să poată fi mai uşor accesibilă tuturor celor interesaţi de încheierea unei asigurări. Odată cu mutarea în casă nouă a avut loc şi schimbarea echipei. În prezent, aceasta este alcătuită din opt tineri dinamici şi cu putere de muncă, al căror principal scop este de a oferi cele mai bune soluţii de consultanţă şi asigurări.

„Oltenii îşi schimbă mentalitatea privind asigurările“

Compania UNIQA are o gamă variată de servicii şi asigurări, începând cu cele personale şi până la cele pentru afaceri. Asigurările personale sunt cele pentru viaţă şi sănătate, cele pentru locuinţă şi cele pentru maşina personală şi călătorii. Deşi, la început, românii erau destul de reticenţi în ceea ce priveşte asigurările, în prezent mulţi dintre ei apelează din proprie iniţiativă la astfel de companii. „Trebuie să recunosc că am avut surpriza plăcută de a realiza că românii, în general, şi că oltenii, în particular, au început să fie preocupaţi de încheierea asigurărilor care nu sunt obligatorii. Am constatat că oltenii îşi schimbă mentalitatea privind asigurările de orice fel. Asta înseamnă că oamenii devin din ce în ce mai preocupaţi de viitorul lor şi al persoanelor dragi lor“, a declarat Coca Mociofleacă, director zonal UNIQA Asigurări.

Clienţii UNIQA Asigurări au, în general, venituri cu puţin peste medie şi fac parte din toate categoriile de vârstă. Aceştia au drept trăsături definitorii grija pentru stilul de viaţă şi preocuparea permanentă pentru a investi în viitor. „În ultima vreme, am văzut că din ce în ce mai mulţi părinţi au grijă de viitorul copiilor lor, investind într-un fond de asigurări pe care aceştia să-l poată accesa după ce împlinesc vârsta de 18 ani. De regulă, acesta este folosit pentru finanţarea studiilor sau a condiţiilor care să le permită copiilor să urmeze studii superioare. Și este interesant că avem o mulțime de tineri care merg să studieze la universități de prestigiu, atât din țară, cât și de peste hotare“, a spus Coca Mociofleacă.

De asemenea, foarte căutate în ultima vreme sunt asigurările de sănătate. Având în vedere faptul că de multe ori condiţiile din spitalele româneşti sunt nesatisfăcătoare, oamenii sunt nevoiţi să apeleze la spitale şi clinici private. De regulă, tarifele practicate de aceste centre medicale sunt destul de mari, iar pentru a le acoperi este nevoie de o asigurare privată de sănătate. „Din păcate, viaţa nu înseamnă numai lucruri bune. De cele mai multe ori, problemele de sănătate ne iau prin surprindere şi ne fac să avem nevoie de tratamente costisitoare pe care asigurarea publică de sănătate nu le acoperă. De aceea, noi le recomandăm oamenilor să-şi facă de timpuriu o asigurare de sănătate privată. Am observat, totodată, că femeile care intenţionează să rămână însărcinate sunt din ce în ce mai preocupate de acest lucru“, a adăugat directorul zonal UNIQA Asigurări.
UNIQA Asigurări România face parte din UNIQA Insurance Group din Austria, care activează pe pieţele a 21 de ţări europene şi care a preluat în 2008 compania Unita, prima companie deţinătoare de capital privat din România.
UNIQA Asigurări se situează printre liderii pieţei din România, având în prezent aproximativ 900 de angajaţi, în peste 90 de puncte de vânzare. Compania beneficiază, totodată, de sprijinul Raiffeisen Bank Group, colaborând pentru implementarea unor proiecte comune în zona bancssurance. Buna reputație de care se bucură compania și serviciile de calitate reprezintă principalele motive pentru care o mulțime de clienți aleg să colaboreze cu ispectorii de asigurări UNIQA, iar aceste argumente au fost evidențiate și la evenimentul de inaugurare al noului sediu.

Noul sediu al companiei UNIQA Asigurări se găseşte pe strada Mihai Viteazu, nr. 8, în locul fostului ING de la „Elena Cuza“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS