9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn nou eveniment MIXA(r)TE, la Naționalul craiovean

Un nou eveniment MIXA(r)TE, la Naționalul craiovean

Teatrul Național Marin Sorescu găzduiește sâmbătă, 7 mai, un nou eveniment MIXA(r)TE. În sala „Amza Pellea“, publicul va putea asista, de la ora 19.00, la cea mai recentă producție a Naționalului craiovean, „Iulius Caesar“, în regia lui Peter Schneider, pentru ca apoi, imediat după spectacol, în Sala „I.D Sîrbu“, sunetele violoncelului să se facă auzite, grație renumitului solist instrumentist Andrei Kivu.
Andrei Kivu este primul violoncelist român care a interpretat integrala celor 6 Suite de J.S. Bach într-un singur concert, tot astfel cum muzicianul este singurul violoncelist român invitat să cânte la „Royal Festival Hall“ (Londra), la Merkin Hall (New York), la Onassis Cultural Centre (Atena).
Prețul biletului pentru primii 100 de spectatori care doresc să participe la acest eveniment MIXA(r)TE – spectacolul Iulius Caesar și concertul de violoncel – este 40 de lei. Pentru spectatorii care doresc să urmărească doar spectacolul Iulius Caesar, în Sala „Amza Pellea“, prețul biletelor este cel standard pentru orice alt spectacol din repertoriul teatrului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS