10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljS-a urcat băut la volan și s-a oprit cu mașina într-un gard

S-a urcat băut la volan și s-a oprit cu mașina într-un gard

Cinci persoane, printre care trei copii cu vârstele cuprinse între 3 și 6 ani, au fost rănite în urma unui accident produs luni după-amiază, în localitatea doljeană Carpen.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Calopăr, care conducea un Audi în comuna Carpen, a pierdut controlul direcției din cauza vitezei excesive, a ieșit de pe șosea și a lovit gardul unei gospodării.
În urma impactului, șoferul a fost rănit grav și transportat la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit o fractură de gleznă. În accident a suferit leziuni ușoare și soția șoferului, dar și trei copii cu vârstele cuprinse între 3 și 6 ani, pasageri în același autoturism.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii doljeni au mai precizat că pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.
Tot luni, în jurul orei 15.00, în localitatea Cerăt, a fost înregistrat un accident mortal de circulație. Oamenii legii au stabilit că un tânăr de 29 de ani, din comuna Cerăt, a intrat cu bicicleta pe DJ 561 fără să se asigure, moment în care a fost lovit în plin de un autoturism Opel condus de un tânăr de 23 de ani din comuna Cârna. Biciclistul a murit pe loc în urma impactului violent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS