6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident soldat cu cinci răniți pe DE 70

Accident soldat cu cinci răniți pe DE 70

Cinci persoane au fost rănite și transportate la Spitalul de Urgență din Craiova în urma unui accident rutier produs luni seară, pe DE 70, în localitatea doljeană Răcarii de Sus. După primele cercetări, polițiștii de la Rutieră au stabilit că accidentul a fost produs de un șofer care a încercat să întoarcă, deși în acea zonă această manevră este interzisă, fiind linie dublă continuă.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, luni seară, în jurul orei 18.30, Lucian Cîntărețu, de 29 de ani, din comuna Ţânţăreni, Gorj, care conducea un autoturism Ford către Filiași „a efectuat manevra de întoarcere prin loc nepermis (sector de drum marcat cu linie dublă continuă) şi fără să se asigure“. Fordul condus de gorjeanul de 29 de ani a fost lovit în plin de un Volkswagen condus în aceeaşi direcţie de Petru Rostaș, de 23 de ani, din comuna Năpradea, Sălaj. În urma impactului, Fordul a fost proiectat pe sensul opus de mers, după care s-a răsturnat în afara șoselei, unde s-a oprit și mașina condusă de șoferul din Sălaj.
Accidentul a fost anunțat prin 112, iar pompierii doljeni au hotărât să trimită la fața locului două ambulanțe, elicopterul SMURD și o autospecială, iar Serviciul de Ambulanță Dolj a intervenit cu alte două ambulanțe.
În total, de la locul accidentului au fost preluate și transportate la Spitalul de Urgență cinci persoane. Este vorba de cei doi șoferi, dar și de trei pasageri din autoturismul condus de șoferul din Sălaj. Soția acestuia din urmă, care este însărcinată, a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD. Ulterior, medicii craioveni au stabilit că, din fericire, nici una dintre victimele accidentului de circulație nu a suferit leziuni care să le pună viața în pericol. Polițiștii doljeni au mai explicat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS