8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAproape 900 de doljeni visează să devină polițiști

Aproape 900 de doljeni visează să devină polițiști

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Dolj a anunțat finalizarea înscrierilor la concursul pentru ocuparea din sursă externă a unui număr de 15 locuri vacante de polițiști.
Înscrierile s-au terminat vineri, 8 aprilie, iar până pe 15 aprilie, candidaţii trebuie să îşi completeze dosarele cu toate documentele solicitate.
IPJ anunță că, la terminarea perioadei de înscriere, nu mai puțin de 846 de persoane se înscriseseră pentru cele 15 locuri de agent de poliţie, rezultând o concurenţă medie de 56 de candidaţi pe un loc.
Cel mai râvnit este locul de ajutor de şef de post din comuna doljeană Argetoaia, pentru care s-au înscris 75 de candidaţi.
Alți 70 de candidați vor să ajungă ajutor de șef de post în comuna Teslui, iar pentru locul scos la concurs la Postul de Poliție Cernăteşti s-au înscris 64 de concurenţi.
Cei mai puţini candidați au fost pentru posturile scoase la concurs în localitățile Gighera și Sadova, unde s-au înscris 43, respectiv 45.
Toate cele 15 posturi vacante sunt în specialitatea ordine publică, fiind căutați polițiști pentru localitățile Carpen, Vela, Teslui, Izvoare, Negoi, Apele Vii, Daneți, Gângiova, Gighera, Valea Stanciului, Argetoaia, Cernătești, Ostroveni și Sadova.
La nivel național, au fost scoase la concurs 1.853 de posturi, care urmează să fie ocupate din sursă externă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS